10 نوع از بهترین غذا برای خوردن اگر مبتلا به آرتریت شده اید حتما در رژیم غذایی خود بگنجانید
اگر آرتریت دارید، می دانید که این شرایط چگونه می تواند ویرانگر باشد.
آرتریت یک اصطلاح برای یک نوع بیماری است که باعث درد، تورم و سفتی در مفصل می شود. این می تواند بر تمام افراد سنی، جنسیت و قومیت تأثیر بگذارد.

انواع مختلفی از آرتریت وجود دارد. استئوآرتریت یک نوع است که در مفاصل با بیش از حد استفاده می شود. نوع دیگر آرتریت روماتوئید، یک بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن شما به مفاصل شما حمله می کند
خوشبختانه غذاهای زیادی وجود دارد که می توانند باعث کمتر شدن التهاب و درد ناشی از آرتروز شوند.
در واقع، یک نظرسنجی دریافت که 24٪ از افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید گزارش دادند که رژیم غذایی آنها بر شدت علائم آنها تأثیر می گذارد .
این مقاله به 10 مورد از بهترین غذاها برای آرتریت اشاره می کند .
1. ماهی چرب Fatty Fish
--------------------------------------
انواع ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا، ماهی خاویاری، ساردین ها دارای اسیدهای چرب امگا 3 هستند که اثرات ضد التهابی قوی دارند.
در یک مطالعه در انگلستان ، 33 شرکت کننده در هر هفته به مدت دو ماه ماهی چرب، را تغذیه کردند. پس از هشت هفته، گروه ماهیان چربی سطح ترکیبات خاص مربوط به التهاب را کاهش داده است .
تجزیه و تحلیل 17 مطالعه نشان داد که مصرف مکمل های اسید چرب امگا 3 موجب کاهش شدت درد مفاصل، سختی و خشکی صبح، تعداد مفاصل دردناک و استفاده از داروهای آرام بخش در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید می شود.
به طور مشابه، یک مطالعه دیگر نشان داد که اسیدهای چرب امگا 3 چندین نشانگر التهابی را که در استخوان نقش دارند، کاهش دادند.
ماهی همچنین منبع خوبی از ویتامین D است که می تواند به پیشگیری از کمبود این ویتامین در بدن کمک کند. مطالعات متعدد نشان داده اند که آرتریت روماتوئید ممکن است با میزان ویتامین D کم رابطه داشته باشد که ماهی می تواند به علائم کمک کند .
انجمن قلب آمریکا توصیه می کند حداقل دو بار ماهی های چرب در رژیم غذایی خود را هر هفته برای استفاده از خواص ضد التهابی مفید آن استفاده کنید
2. سیر
-------------------------------
سیر مزایای بهداشتی فراوانی روی مفاصل شما دارد.
در برخی مطالعات آزمایشگاهی، سیر و اجزای آن، خواص ضد سرطانی دارند. آنها همچنین ترکیباتی دارند که ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی و زوال عقل را کاهش دهد=.
علاوه بر این، نشان داده شده است که سیر دارای اثر ضد التهابی است که می تواند علائم آرتریت را کاهش دهد.
در واقع، برخی تحقیقات نشان داده اند که سیر ممکن است عملکرد برخی از سلول های ایمنی را برای کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن افزایش دهد.
در یک مطالعه، محققان رژیم غذایی 1،082 دوقلو را تجزیه و تحلیل کردند. آنها دریافتند که افرادی که سیر بیشتری مصرف می کردند احتمال ابتلا به استئوآرتریت و ام اس را کاهش دادند، به احتمال زیاد با خواص ضد التهابی قوی سیر برمی گردد.
یکی دیگر از مطالعات آزمایشگاهی نشان داد که یک جزء خاص در سیر ممکن است برخی از نشانگرهای التهابی مرتبط با آرتریت را کاهش دهد .
اضافه کردن سیر به رژیم غذایی شما می تواند به علائم آرتروز و سلامت کلی بدن شما کمک کند.
3. زنجبیل
----------------------------------
علاوه بر اضافه کردن طعم و مزه به چای، سوپ و شیرینی، زنجبیل همچنین ممکن است علائم آرتریت را کاهش دهد.
در سال 2001 بررسی اثر عصاره زنجبیل در 261 بیمار مبتلا به استئوآرتریت زانو انجام شد. پس از شش هفته، 63٪ از شرکت کنندگان بهبودی در درد زانو را تجربه کردند .
یک مطالعه آزمایشی دیگر در انگلستان همچنین دریافت که زنجبیل و اجزای آن باعث تولید مواد مغذی می شوند که موجب کاهش التهاب در بدن می شود .
مطالعه دیگری نشان داد که درمان عفونت با عصاره زنجبیل باعث کاهش سطوح یک مارکر التهابی خاص درگیر در آرتریت می شود (.
مصرف زنجبیل در فرم تازه، پودر یا خشک ممکن است باعث به کاهش نشانه های آرتریت شود.
4. بروکلی
این راز است ! که بروکلی یکی از سالمترین غذاها برای روماتیسم است. در حقیقت، ممکن است حتی التهاب را کاهش دهد.
یک مطالعه که بر روی رژیم غذایی 1005 زن انجام شد، دریافتند که مصرف سبزیجات cruciferous مانند بروکلی با کاهش میزان نشانگرهای التهابی همراه است .
کلم بروکلی همچنین حاوی اجزای مهم است که می تواند باعث کاهش نشانه های آرتریت شود.
به عنوان مثال، سولفورفان یک ترکیب در بروکلی است. مطالعات آزمایشی نشان داده است که تشکیل یک نوع سلول درگیر در توسعه آرتریت روماتوئید را مسدود می کند .
مطالعات حیوانی نیز نشان داد که سولفورفان میتواند تولید برخی از نشانگرهای التهابی را که باعث آرتریت روماتوئید می شود، کاهش دهد
5. گردو
----------------------------------------------
گردو مواد مغذی با ترکیباتی که ممکن است به کاهش التهاب مرتبط با بیماری مفصلی کمک کند، بارور می شوند.
یک تجزیه و تحلیل از 13 مطالعه نشان داد که خوردن گردو با کاهش نشانگرهای التهاب ارتباط دارد .
گردو به خصوص در اسیدهای چرب امگا 3 بسیار بالا است، که نشان داده شده است که علائم آرتروز را کاهش می دهد .
در یک مطالعه 90 بیمار مبتلا به آرتریت روماتوئید مکمل اسید چرب امگا 3 یا روغن زیتون دریافت کردند.
در مقایسه با گروه روغن زیتون، افرادی که اسیدهای چرب امگا 3 دریافت کردند، میزان پایین درد را تجربه کردند و توانستند مصرف داروهای آرتروز را کاهش دهند .
با این حال، بیشتر تحقیقات موجود بر تاثیرات اسید چرب امگا 3 به طور کلی بر روی آرتریت متمرکز است. مطالعات بیشتری برای تاثیر گردو روی مشکلات مفصلی مورد نیاز است اما توصیه می کنیم حتما به رژیم غذایی خود اضافه کنید
6. توت ها
---------------------------
توت ها از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی فراوانی تشکیل شده اند ، که ممکن است بخشی از توانایی های منحصر به فرد خود برای کاهش التهاب را در بر دارد.
در یک مطالعه 38،176 زن، افرادی که حداقل دو بار در هفته توت فرنگی خوردند، 14٪ احتمال ابتلا به نشانگرهای التهابی در بدن را کاهش یافته اند.
علاوه بر این، انواع توت ها دارای کورستین و روتن هستند که دو ترکیب گیاهی دارند که دارای مزایای فراوانی برای سلامت شما هستند.
در یک مطالعه آزمایشی ، کورستین برای جلوگیری از برخی از فرآیندهای التهابی همراه با آرتروز یافت شد .
مطالعه دیگری به رژیم های مکمل کورستین و روتن کمک کرد، که هر دو باعث کاهش التهاب مربوط به آرتروز شدند.
خوشبختانه، اگر می خواهید از این مزایای سلامتی چشمگیر استفاده کنید، انواع مختلفی از انواع توت ها را انتخاب کنید. توت فرنگی، تمشک و زغال اخته تنها چند گزینه ای است که می تواند ویتامین های ضروری شما را تامین کند و مقدار زیادی مواد مغذی مبارزه با آرتروز را به بدن شما برساند.
7. اسفناج
-----------------------------------
سبزیجات مانند اسفناج پر از مواد مغذی هستند، و برخی از اجزای آنها ممکن است در حقیقت قادر به کاهش التهاب ناشی از آرتروز باشند.
مطالعات متعدد نشان داده است که مصرف بالای میوه ها و سبزیجات با سطوح پایین التهاب ارتباط دارد.
اسفناج، به ویژه، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان ها و همچنین ترکیبات گیاهی است که می تواند باعث التهاب و کمک به مبارزه با بیماری شود .
اسفناج به خصوص در کمپ فروئل آنتی اکسیدان بالا است که اثرات عوامل التهابی همراه با آرتریت روماتوئید کاهش می یابد .
مطالعهی آزمایشگاهی 2017 با سلولهای غضروف آرتریت با کپسفل انجام شد و التهاب را کاهش داد و مانع پیشرفت استئوآرتریت شد .
با این حال، تحقیقات بیشتری برای بررسی اثرات اسفناج و اجزای آن در انسان مبتلا به آرتریت مورد نیاز است.
خلاصه:
اسفناج غنی از آنتی اکسیدان ها، از جمله کمپرفول است. مطالعات آزمایشی نشان داده است که کپسفل می تواند التهاب را کاهش و پیشرفت استئو آرتریت را کند کند.
>>بیشتر بخوانید :: اگر برای درد آرتروز مسکن استفاده می کنید عوارض جانبی آن را جدی بگیرید
8. انگور
---------------------------------------
انگورها مواد مغذی و، دارای آنتی اکسیدان های بالایی هستند و خواص ضد التهابی دارند.
در یک مطالعه 24 مرد، یک پودر انگور متمرکز و معادل حدود 1.5 فنجان (252 گرم) انگور تازه یا یک پلاسبو روزانه به مدت سه هفته داده شدند. پودر انگور به طور موثر سطح نشانگرهای التهابی را در خون کاهش می دهد .
علاوه بر این، انگور دارای ترکیبات متعددی است که در درمان آرتریت مفید است. به عنوان مثال، رزوراترول یک آنتی اکسیدان موجود در پوست انگور است.
در یک مطالعه آزمایشگاهی، رزوراترول با جلوگیری از تشکیل سلولهای آرتریت روماتوئید توانست به جلوگیری از ضخیم شدن مفصل های مرتبط با آرتروز کمک کند.
انگور همچنین شامل یک ترکیب گیاهی به نام پروانتوسیانیدین است که ممکن است اثرات محرک برای آرتریت داشته باشد. به عنوان مثال، یک مطالعه آزمایشی نشان داد که عصاره پروانتوسایانیدین دانه انگور سبب کاهش التهاب مربوط به این بیماری می شود.
در نظر داشته باشید که اینها مطالعات آزمایشگاهی با استفاده از دوزهای متمرکز آنتی اکسیدان ها هستند که نسبت به مقدار مصرفی آنها در یک سرویس معمولی بیشتر است.
تحقیقات بیشتری برای تعیین این که چگونه این نتایج ممکن است به انسان منتقل شود، مورد نیاز است.
خلاصه:
انگور دارای خواص ضد التهابی است و حاوی ترکیباتی است که ممکن است باعث کاهش التهاب شود. با این حال، مطالعات بیشتری در انسان مورد نیاز است.
9. روغن زیتون
روغن زيتون به خصوص براي خواص ضد التهابي آن تاثير منفي بر علايم آرتريت دارد.
در یک مطالعه، موش ها به مدت شش هفته روغن زیتون داده شد . این امر باعث توقف رشد آرتروز، کاهش تورم مفصلی، تخریب آهسته غضروف و کاهش التهاب شد .
در یک مطالعه دیگر، 49 نفر از بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید هر روز برای 24 هفته هر دو روغن ماهی یا کپسول روغن زیتون مصرف کردند.
در پایان مطالعه، سطح مارکر التهابی خاص در هر دو گروه کاهش یافت - در گروه روغن زیتون 38.5٪ و در گروه روغن ماهی بین 55- 40٪ .
در مطالعه دیگری، رژیم های غذایی 333 شرکت کننده با و بدون آرتریت روماتوئید، رژیم غذایی را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که مصرف روغن زیتون باعث کاهش خطرابتلا به این بیماری همراه است .
اگر چه تحقیقات بیشتر در مورد اثرات روغن زیتون بر روی آرتریت لازم است ولی، روغن زیتون و سایر چربی های سالم در رژیم غذایی شما، مطمئنا برای سلامت شما مفید خواهد بود و همچنین ممکن است علائم آرتریت را کاهش دهد.
خلاصه:
روغن زیتون نشان داده است که التهاب را کاهش می دهد و ممکن است با خطر کمتر آرتریت همراه باشد. یک مطالعه حیوانی نشان داد که ممکن است پیشرفت آرتروز را کمتر کند و نشانه ها را تسکین دهد.
10. آب میوه های ترش
------------------------------------------
آب پرتقال یا گیلاس یک نوشیدنی به طور فزاینده ای محبوب از میوه درخت Prunus cerasus است.
این آب قدرتمند مجموعه ای گسترده از مواد مغذی و مزایای بهداشتی را ارائه می دهد و حتی ممکن است به کاهش نشانه های آرتریت کمک کند.
در یک مطالعه، 58 نفر از هر دو بطری هشت گیلاس هندی یا یک پلاسبو به مدت 6 هفته هر دو بطری 8 اونس (237 میلی لیتر) دریافت کردند.
در مقایسه با دارونما، آب پرتقال به طور قابل توجهی کاهش علائم استئوآرتریت و کاهش التهاب (37).
در یک مطالعه دیگر، مصرف آب میوه ترش برای سه هفته باعث کاهش میزان نشانگرهای التهابی در 20 زن مبتلا به استئوآرتریت شد (38).
مطمئن شوید که به دنبال انواع مختلفی از آب نارگیل گیلاس برای اطمینان از اینکه شکر بیش از حد مصرف نکنید.
--------------------------------------------------------
برای آشنایی بیشتر با غذای مفید برای مفاصل فیلم زیر را مشاهده کنید.
