کسانی که دچار عارضه های مفصلی هستند  باید از قندهای فرآوری شده جدا پرهیز کنند زیرا ممکن است باعث التهاب شوند.
هنگامی که کسی با استئوآرتریت زندگی می کند، بدن آنها در حالت التهابی قرار دارد.

در حالی که مواد غذایی با خواص ضد التهاب ممکن است نشانه ها را کاهش دهند، برخی از غذاها حاوی مواد تشکیل دهنده ای هستند که به طور فعال در این التهاب کمک می کنند. بهتر است از این گزینه های غذایی رژیم بگیرید یا آن را محدود کنید.

انواع مواد غذایی ممنوعه که می تواند باعث حاد شدن بیماری آرتروز شود :

1. شکر
قند  های فرآوری شده می توانند آزاد سازی سیتوکین ها را تحریک کنند، که به عنوان پیام های التهابی در بدن عمل می کنند.

قندهایی که تولید کنندگان به نوشیدنی های شیرین شامل نوشابه،  چای شیرین، قهوه طعم دهنده و برخی نوشیدنی های دیگر اضافه می کنند  به احتمال زیاد شرایط التهابی را بدتر می کنند.

2. چربی اشباع شده
غذاهایی با چربی اشباع شده مانند پیتزا و گوشت قرمز می تواند سبب التهاب در بافت چربی شود. همچنین باعث افزایش خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی و سایر بیماری ها می شود و باعث می شود که التهاب آرتریت بدتر شود.

3. کربوهیدرات های تصفیه شده
کربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان سفید، برنج سفید و چیپس سیب زمینی، تولید اکسیدان های پیشرفته گلیساسیون (AGE) را تولید می کنند. این می تواند باعث التهاب در بدن شود.

 

برخی تصورات اشتباه جامعه در مورد تغذیه برای آرتروز


بسیاری از مردم ادعا می کنند که نوع خاصی از مواد غذایی سبب پوکی استخوان می شود، اما شواهد علمی همیشه برای حمایت از نظریه های آنها وجود ندارد.

در زیر، ما در مورد سه اسطوره مشترک صحبت میکنیم:

1. مرکبات سبب التهاب می شود؟
برخی معتقدند که باید از میوه های مرکبات اجتناب کنند زیرا اسیدیته التهابی است. به هر حال، این چنین نیست. در واقع، میوه های مرکبات دارای مزایای ضد التهابی، و همچنین غنی از ویتامین C و آنتی اکسیدان ها هستند.

با این حال، گریپ فروت می تواند با بعضی از داروهایی که پزشکان برای درمان آرتریت استفاده می کنند، تعامل داشته باشند. افرادی که تحت درمان قرار می گیرند قبل از اینکه به رژیم غذایی خود بپیوندند باید با پزشک بررسی کنند.

2. اجتناب از لبنیات با استئوآرتریت کمک می کند؟
همچنین ادعا می شود که اجتناب از لبنیات می تواند به استئوآرتریت کمک کند. اگر چه شیر، پنیر و سایر محصولات لبنی برای برخی افراد مشکل است، اما این غذاها در دیگران می توانند اثرات ضد التهابی داشته باشند.

افرادی که علائم التهابی مربوط به نقرس دارند ممکن است شیرهای کم چرب  را در برابر این وضعیت پیدا کنند.

3. برخی سبزیجات باعث التهاب می شود؟
گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادمجان و فلفل همه حاوی سولانیین شیمیایی هستند که برخی از آنها باعث تشدید بیماری آرتریت می شوند .

با این حال، بنیاد درمان آرتروز آمریکا می گوید که هیچ شواهد علمی برای این ادعا وجود ندارد. اضافه کردن این سبزیجات مغذی به رژیم غذایی می تواند مزایای بسیاری برای شرایط سلامت مزمن بدن داشته باشد.

>>بیشتر بخوانید : بیماران آرتریت و آرتروز چه نوع غذایی برای بهبود بیماری استفاده کنند

توصیه ما به شما 

شواهدی وجود دارد که برخی از غذاها و مواد مغذی می تواند علائم استئوآرتریت را بهبود بخشد. آنها این کار را با مبارزه با التهاب  و تقویت و پر کردن استخوان ها ، عضلات و تصحیح عملکرد سیستم ایمنی انجام می دهند.

با اتخاذ رژیم غذایی درست افراد ممکن است با محدود کردن غذاهایی که به التهاب کمک می کنند به جلوگیری از پیشرفت آرتروز در مفصل ها بهره مند شوند.

اضافه وزن یا چاقی باعث ایجاد فشار اضافی روی مفاصل می شود که می تواند علائم استئوآرتریت را بدتر کند.

داشتن یک رژیم متعادل غنی از گیاهان، فیبر و چربی های ضد التهابی، مانند کسانی که رژیم غذایی مدیترانه ای دارند، می تواند به افراد مبتلا به استئوآرتریت کمک کند تا وزن سالم داشته باشند.